Ce se pune pe tava de mot?

Tava de mot este un element important al ceremoniei de taiere a motului, care se organizeaza la copii in primul lor an de viata. Acesta reprezinta o tava mot personalizata care poate fi decorata cu diverse obiecte, in functie de tematica evenimentului.

Pe tava de mot se pot regasi diverse produse, sau chiar obiecte simbolice precum bijuterii, icoane, carti, pixuri, monede sau bani. Scopul acestei traditii este de a testa abilitatile si preferintele copilului, precum si de a aduce noroc si prosperitate in viata acestuia.

Ce se pune pe tava la turta

Tava de mot poate fi personalizata in functie de tematica evenimentului, astfel incat sa se potriveasca cu gusturile si preferintele parintilor si ale copilului. De exemplu, daca tema este legata de personaje din desene animate sau de animale, tava poate fi decorata cu jucarii si accesorii care sa se potriveasca cu aceasta tema.

In ceea ce priveste decorarea tavei, acestea pot fi simple sau elaborate, in functie de preferinte si buget. 

In concluzie, tava de mot este un element important al ceremoniei de taiere a motului la copii, care poate fi personalizat in functie de tematica evenimentului si de preferintele parintilor si ale copilului. Acest obiect poate fi decorat cu diverse obiecte, astfel incat sa aduca noroc si prosperitate in viata copilului.